Koopplein Langedijk - Heerhugowaard Blog

Heeft u last van de zon, inbrekers of vliegen?

SunFashion Joh.Stoop Header

Sun Fashion Joh. Stoop kan al uw wensen over zonwering, rolluiken, horren, parasols invullen. Ook is Joh. Stoop sterk in creëren van inventieve oplossingen voor uw zeilproblemen.  Deze werkzaamheden worden door eigen ambachtelijke zeilmakerij worden uitgevoerd. Hier geldt dan ook nog: “Vakmanschap, is meesterschap!”

ZONWERING

Op het gebied van zonwering heeft Sun Fashion Joh. Stoop veel mogelijkheden om uw wensen in te vullen. Dan denken we aan: Markiezen,Uitvalschermen, Knikarmschermen, Screens,Pergola Zonwering, Veranda Zonwering, Vrijstaande Zonweringen Buiten-Jaloezieën. Kortom deze opsomming vraagt om uitleg. Medewerkers van Joh. Stoop staan klaar om u te woord te staan om samen naar oplossingen te kijken zodat u 100% tevreden zult zijn.

ROLLUIKEN

Ook in het assortiment rolluiken is een ruime keus aanwezig die om uitleg van een specialist vraagt. Want weet u wat het beste is voor uw woning om ongewenste personen buiten de deur te houden?

Joh. Stoop adviseert u met alle kennis over de mogelijkheden van een Rolluik, een Solar Rolluik, een Jaloezie Rolluikof een Dakraam Rolluik. Kortom weer veel keus waarbij specifieke vakkennis nodig is om uw situatie te beoordelen.

HORREN

Keuzes genoeg om die vervelende vliegen buiten de deur te houden. Ook hier geldt dat iedere situatie weer een eigen benadering vraagt om tot een goede keuze te komen in het plaatsen van een hor in uw woning. Weet u het verschil tussen een Raamhor Voorzetof Inklem? Een Raamrolhor Basicof Super+? Tussen een Raamplissé Combi Unit, Voorzetof Inklem?

U ziet op deze manier de bomen door het bos niet meer. Daarom kunt u samen met een medewerker van Sun Fashion Joh. Stoop bespreken wat voor u de beste optie kan zijn.

 

ZEILMAKERIJ

Met de zeilmakerij straalt Sun Fashion nog een brok ambachtelijke specialisatie uit. Wat voor schade u ook aan uw zeil hebt, Joh. Stoop kan het repareren! Of het nu een gewone Reparatie of een Reparatie aan een Veranda Zeil is maakt niet uit. Want ook kunnen deze vakmensen een  Screen Doekof Zonwering Doek bewerken naar uw wens.

Wie is Joh.Stoop?

Sun Fashion Joh. Stoop is een bedrijf dat is gespecialiseerd in buitenzonwering, overkappingen, rolluiken en zeildoekproducten.

Het bedrijf is opgericht in 1948, daarna zijn wij in ruim 50 jaar tijd uitgegroeid tot één van de meest gespecialiseerde aanbieders in Noord-Holland. Het gehele assortiment van zonwering, rolluiken, horren en markiezen leveren wij voor particulieren evenals bedrijven, horeca en aannemers. Wij kunnen nagenoeg al uw wensen realiseren door dit totaal aanbod!

De showroom, kantoor en fabricage is in één pand gehuisvest dat is gevestigd in Tuitjenhorn. De ruim ingerichte showroom is 5 dagen in de week geopend en geeft u een uitstekend inzicht in het uiterlijk en werking van onze producten.

Wij streven met onze producten altijd naar een hoogwaardige kwaliteit, veel comfort, bedieningsgemak en een lange levensduur. Om dit te bereiken werken wij alleen met de beste leveranciers die producten van een hoge kwaliteit leveren. Onze leveranciers verzekeren u langdurige fabrieksgarantie die kan oplopen tot wel 10 jaar!

Service hebben wij hoog in het vaandel staan en wij streven ernaar om storingen zo snel mogelijk op te lossen. Dit kunnen wij realiseren omdat onze eigen mensen zelf altijd voor u klaar staan.

Van inmeten tot professionele montage gebeurd door onze eigen mensen. Wij begeleiden het gehele proces van A tot Z.

Voor vakkundig advies en inspiratie heten wij u hartelijk welkom in onze showroom.

Van Maandag tot en met Vrijdag van 8.30 tot 17.00 u.

Dit is een blog geschreven door Koopplein LangedijkKoopplein Heerhugowaard

Wij schrijven en publiceren deze blog’s voor onze partners waarmee we samenwerken. Dit kunnen bedrijven zijn maar óók verenigingen uit de gemeente Langedijk en/of Heerhugowaard.

Koopplein Langedijk – Heerhugowaard is een onderdeel van een landelijk digitaal platform, dat LOKAAL actief is.  Koopplein zet zich ook in voor de LOKALE ondernemers om de koopkracht binnen de gemeentegrenzen te houden.

Koop Lokaal 250x250

 Verander de wereld en begin bij jezelf!

Daarom houden wij een doorlopend “PRIJZENFESTIVAL” om hieraan een voorbeeld te stellen. Wij kopen bij onze LOKALE ondernemers een product waarmee zij zich onderscheiden. Dit product verloten wij onder de personen die “lid” zijn van Koopplein.nl

Iedere keer zal er een andere ondernemer in het voetlicht worden gezet. Door op deze manier te werken ondersteunen we de LOKALE economie en hopen dat velen ons willen gaan volgen, zodat de leefbaarheid in de dorpen – stad op peil blijft.

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze blog’s en eventueel “PRIJZENFESTIVAL”?               Vul dan de onderstaande gevraagde gegevens in, zodat wij u via E-mail op de hoogte kunnen houden.

Door dit onderstaande formulier in te vullen verklaar ik dat ik geen bezwaar heb om e-mails te ontvangen met inhoud van het prijzenfestival en andere LOKALE nieuwsartikelen.

Uiteraard respecteren wij de nieuwe Privacy-Wet. U kunt zich met één klik weer afmelden voor het ontvangen van onze blog’s en prijzenfestival nieuws.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s