DeWel Media Advies&Concepts

Veel mensen lopen hier tegenaan. Jij ook?

Iedere keer als we bij een klant/ondernemer zitten komen we er achter dat het omgaan met social media een probleem voor haar/hem is om een goede invulling hieraan te kunnen geven.

DeWel Media heeft daarom een systeem ontwikkeld zodat een ondernemer op een eenvoudig en simpele manier de producten of diensten onder de aandacht kan brengen.

Om dit te kunnen uitvoeren hebben we een systeem bedacht dat in combinatie met het concept Koopplein.nl voor een extreem groot bereik zorgt. Dit doen we door de verschillende platforms met elkaar te verbinden, zodat in “no time” een groot publiek bereikt word. Hierbij maken we gebruik van o.a. Facebook, Facebook Langedijk, Twitter, Pinterest, Google+, Tumblr, Instagram en het concept van Koopplein.nl

DeWel Media kan eventueel ook een totaal maatpakket verzorgen waarbij de ondernemer helemaal ontzorgd kan worden. Hierbij worden alle handelingen betreffende social media voor een ondernemer uit handen genomen, zodat de ondernemer zich bezig kan houden met datgene waar zij/hij sterk in is!

Wil je hier meer over weten? Gewoon even bellen 😃 ☎️ 06-13172977 ❗️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s