Theater op SKOÔT - Aris Bouwens

Winterprogramma 2018 ARIS BOUWENS-Theater op Skoôt

Beste Theater op Skoôtvriende  2019.

Allereerst wensen we jullie Prettige Kerstdagen, een Goed Uiteinde en vooral een Gezond 2019 toe.

Voor moin oige zou ik zegge: “t Kon beroerder” “t  Viel  niet of”.
In augustus en november ben ik deur de skan gaan en alle twei kere was ’t goed, gien problemen.
Februari mag ik weer door de skan, ’t bloift spannend.

We beginnen in 2019 met twei eivende voor de foinproevers:

Vroidag 4 januari Nol Havens van V.O.F. de Kunst.
Ze hadde met Susanne ’n wirreldhit. Iederien kon ’t meezinge. Nol speult en vertelt wat hoi allegaar deed en nag doet. ’t Programma heet Susanne voorbij en ’t belooft ’n barre mooie eivend te worde en jullie kenne d’r boi weze en vrage stellen. Hoi speulde 700 voorstellinge met Eric van Muiswinkel en Susanne stond in 7 landen op de eerste plaats www.nolhavens.nl

Vroidag 18 januari: Roel Spanjers
Roel is heel biezonder. Die heb de bluesmuziek deur z’n aderen stromen. Hoi speult boi ’t alom geprezen programma over bluesmuziek van Johan Derksen. Boi ons speult en vertelt hoi over de herkomst van de muziek en we kenne ‘m as ’n geweldige muzikant, die ok nageres mooi vertelle ken. ’n Anreider. We hewwe nag plaassen. www.roelspanjers.nl

Vroidag   25 januari: Gregory Page
Onze grote vriend uit San Diego. Gregory speulde boi ons in oktober en we moeste zoveul mense teleurstelle, deurdat we uitverkocht ware, dat hoi komt nag ien keer speule boi ons. Deer benne we groôs op. Hoi vindt ons zaaltje net zo mooi as Carré. Dus dat zegt wel wat.
We hewwe niet veul plaasse meer, dus snel reservere, aars groipe jullie weer mis.

Zaterdag 2 februari: Maurits Fondse speult Billy Joel.
n  Concert weer we ons bar op verheugen. Maurits speulde oflope jaar boi ons met z’n vrouw Britta Maria en toen gaf hoi al ’n voorproefje van deuze eivend. Liedjes van Billy Joel, o.a. de pianoman. Maurits is ’n hele goeie vertolker van Billy en ’t belooft ’n barre mooie eivend te worre. En jullie kenne d’r boi weze.  www.mauritsfondse.com

Woensdag 13 februari: Toby Beard uit Perth  Solo
T
oby heeft boi ons al veul kere speult en was altoid heel gauw uitverkocht. En ‘r is voor dut concert al heel veel belangstelling. Wees ‘r snel boi want ’t wordt geniete. www.tobybeard.com

Zaterdag 16 februari: Amsterdams Allooi
We hewwe dut programma zien in Naarden Vesting. De hoofdrolspeulers hewwe boi ons in ’t verleden het programma brogt: Van Johnny tot Shaffy. Deuze keer heet ‘t: In gelul kan je niet wonen. ’n Uitspraak van Jan Schaeffer. Woi hewwe bar genoôtte, d’r is ’n verteller, ’n pianist en ’n zanger en zangeres. Kom dat zien, kom dat zien. Jullie zalle d’r gien spoit van hewwe. 

Woensdag 27 februari: West-Friese Gasteivend met Ina Broekhuizen, Aris Bouwens met verhale en Gert Ruys op de accordeon. Aanvang 19.00 uur.
Lekker ete van De Burg, 3 gangen diner. En dat alles voor 32.50 Euro, excl. drankjes.
arisbouwens@hotmail.com

Zaterdag 24 februari: Micheline van Houtem en Erwin v. Ligten.
Micheline, ’n fantastische zangeres en Erwin ’n geweldige gitarist. Ze maken samen een pracht concert. Boi voldoende belangstelling komme ze zundagmiddag ok nag. Jullie magge zellef opgeve of jullie ’s middags of ’s eivends wille kommen en jullie zulle d’r gien spot van kroige. Nederlandse liedjes, Franse chansons, alles komt voorboi. Woi verheuge ons er op. www.michelinemusic.com

Vroidag 8 maart: Robert Jan Stips solo.
Robert Jan is boi ons ’n welkomme gast. Hoi vertelt over de Nits, speulde boi Sweet de Buster, bij de Golden Earing en boi Super Sister en hoi ken deer heel mooi over vertellen.
Hoi heb veul fans, die boi alle concerte boi ons komme en we denke dat ’t weer heel mooi gaat worre. Jullie magge verzoeknummers anvrage en as hoi die zellef vroeger speult heb, kenne jullie die nummers nou nageres hore. www.stips.net

Vroidag 22 maart: Marlijn Weerdenburg solo.
Marlijn wul graag nag in ’n heel programma alliendeg zinge en verhale vertellen. Zoi heb al ’n deel kere boi ons optrede en ze wordt al bekender door de tillevisie o.a. Danny Lowinski en de eetprogramma’s, samen met André van Duin. Er is veel belangstelling, dus snel reageren.
www.marlijnweerdenburg.nl

Zaterdag 11 mei: Lenny Kuhr, Het lied gaat door.
Ze zingt nag de sterren van de hemel en heeft heel veel c.d.’s gemaakt en woi benne bloid dat ze weer boi ons speule en zinge wil. Er is veul belangstelling, dus snel reageren, want woi benne voor dut concert heel gauw uitverkocht. Lenny komt met twei gitaristen en voor dut concert is de toeslag op de kaartjes 3 Euro p.p.
www.lennykuhr.com

Zaterdag 25 mei: Goesting.
Kees Vriend en Bas Bonst, piano, speule samen de groôste Belgische successen o.a Raymond Groenewoud, Kommil Foo, Wim de Crane, Johan Verminne en Stef Bos. ’t Wordt ’n hele mooi eivend. 
Meer info over Kees en Bas

Voorwaarden:
De prois is 21 Euro p.p. incl. koffie/thee en 1 pauzedrankje.
Boi wel reservere, maar niet komme, graag zellef voor een aar zorge.

✅ | Zaal open:    19.45 uur.
✅ | Aanvang :     20.30 uur.

📍 | Dorpsstraat 548, 1723 HH Noord-Scharwoude
📩 | arisbouwens@hotmail.com
☎️ | 0226-312477

Hartelijke Groete,
Aris en Corrie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s