Koopplein.nl ook voor jou!

Top Banner Word als eerste gezien

Doelstelling Koopplein.nl

Het doel van Koopplein.nl is een gratis, lokaal en professioneel digitaal platform te bieden aan particulieren, (non-profit) stichtingen en verenigingen. Op eenvoudige wijze, veilig en snel kopen en verkopen binnen een vertrouwde omgeving. Door het lokale karakter worden risico’s op (internet)-oplichting tot een minimum beperkt. Kortom, Koopplein.nl biedt alleen de voordelen van digitaal handelen en is ambassadeur voor de lokale economie.

Voor een beter milieu

Koopplein.nl stimuleert op duurzame wijze het hergebruik van goederen. Direct gevolg hiervan is dat de afvalstroom vermindert en het grondstofgebruik voor productie en distributie wordt afgeremd. Door het lokale karakter van Koopplein.nl vinden kopers en verkopers elkaar dichtbij. Hierdoor behoren het maken van lange reistijden of het ongezien laten versturen van goederen tot het verleden. Dit komt ook het milieu en de portemonnee ten goede.

Veilig en vertrouwd

Koopplein.nl is er van en voor de inwoners van een voor hen bekend gebied. Veelal geldt hier de regel ‘ons kent ons’. Door de relatief kleine onderlinge afstanden is een afspraak voor bezichtiging snel gemaakt. Wat je ziet is wat je krijgt. Pas als de koper overtuigd is van ‘zijn koop’, zal hij de overeengekomen prijs direct en contant voldoen. Boter bij de vis! Beide partijen zijn op deze manier verzekerd van een correct afgesloten deal zonder risico’s.

Adverteren zonder afval

Door de sterke centralisatie van lokaal particulier verkeer is Koopplein.nl een uitgelezen medium voor het lokale MKB. Zij kan zich op een voordelige en unieke wijze tussen haar directe doelgroep presenteren. Geen milieubelastend en geldverslindend papierverbruik meer voor reclamedoeleinden. De advertentie-boodschap op Koopplein.nl is altijd actueel door de snelle wisselmogelijkheden en linkopties. Bovendien hebben bezoekers van Koopplein.nl altijd een koopintentie.

Koop Lokaal 250x250

Koopplein.nl Langedijk – Heerhugowaard staat voor LOKAAL kopen, eten, uitgaan, sporten, werken en leven!

Evenementen

Sinds 3 juni 2018 organiseren we samen met onze collega Roelant Molenaar van Koopplein Alkmaar kofferbak-markten. In het kader van de HAL gemeenten willen wij dit samen verder gaan uitbouwen. Ook zullen we eventueel nieuwe evenement gaan organiseren in samenwerking met opdrachtgevers en partners waarmee we al samenwerken. Hierbij van uitgaande dat de lokale en regionale aspecten niet uit het oog worden verloren, waar KOOPPLEIN voor staat

Kijk hier naar meer “Kofferbak-Markt”

1_Header KBM 3 juni 2018 Def

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Wil je op de hoogte blijven van onze acties?

Kortom, wil je op de hoogte wij als HAL gemeente in de toekomst gaan organiseren?

Geef je dan hieronder op voor de Koopplein Nieuwsbrief zodat je ten alle tijde snel op de hoogte bent van onze evenementen. Je kunt dan meestal als een van de eersten inschrijven op evenementen die wij gaan organiseren. Je bent dan verzekerd van een plaats/plek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s